KONYA / KADINHANI - İsmet ve Ümmühan Önal İlkokulu

İsmet ve Ümmühan Önal İlkokulu

Tepebaşı Mah. Faik Ali İçil cad. 6. sokak No9 Kadınhanı/KONYA
Vizyon
Okulumuzu, bilgi, yetişmiş personel bakımından tam, çevresini aydınlatan, diğer okul ve kurumlara ışık tutan, bulunduğu yerde; kültürel ve eğitsel faaliyetler konusunda çevre halkını bilinçlendiren bir eğitim ve kültür yuvası haline getirmektir.
Misyon
Öğrenen ve öğreten, bilgiyi paylaşan bir kurum olarak öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve hayata, Çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, ruh ve beden sağlığı yerinde, kendisine güvenli, bilgi, teknik ve becerilerle donanımlı olarak hazırlamak.
Başarılar
Okulumuz 2010/2011 Eğitim Öğretim Yılında SBS başarı oranı %51 dir. Bir öğrencimiz Türkiye 2. si olma başarısını gösterdi. 2011/2012 Eğitim Öğretim Yılında Mezun olan öğrenci sayımız 29 dur. SBS başarı oranımız %83lük bir başarı grafiği göstermiştir. 3 Fen Lisesi, 2 Anadolu Öğretmen Lisesi, 11 Anadolu Lisesi, 4 Sağlık Meslek Lisesi, 3 Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2 Anadolu Teknik Lisesi,Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi´ni öğrencimiz kazanmıştır. Okulumuz 2012/2013 eğitim öğretim yılında SBS sınavında %92,5 lik bir başarı göstermiştir. İlçemiz tarihinde ilk defa okulumuzdan bir öğrencimiz Meram Fen Lisesini kazanmıştır. Okulumuz öğrencileri 3 Fen lisesi, 1 Anadolu Öğretmen lisesi, 14 Anadolu Lisesi, 4 Anadolu İmam Hatip Lisesi, 8 Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve 3 Anadolu Teknik Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ´ni kazanmıştır. Ayrıca PYBS sınavında 4 öğrencimiz bursluluk kazanmıştır. 8. Sınıf 40 öğrencimizden 39 öğrencimiz sınava girmiştir. 1 öğrencimiz sınava girmemiştir. Sınavla öğrenci alan Ortaöğretim Kurumlarına 37 öğrencimiz yerleşmiştir.
Doğalgaz Kalorifer
Ulaşım
Her 15 dakika aralıklarla Konya ve Kadınhanı otogarından minibüsle ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezinde olup Konya ili şehir merkezine uzaklığı 60 km dir.